«Lasting between one and four days, involvement with unfinished business or perhaps with things that are happening behind the scenes is prominent now. This is a time to do things by yourself and to learn from your mistakes. You are more psychic and intuitive now. Today could either be approximately eight weeks before, or after your birthday. If eight weeks before, then this is a time to recount and review this past year’s achievements and then prepare yourself for the next birthday year ahead. Eight weeks after your birthday you will again have the chance to reassess and, if necessary, readjust certain decisions, goals and ambitions to ensure that you are moving in the right direction.» Joda. Bursdagen min er akkurat om to måneder på dagen, og de neste åtte ukene skal jeg akkurat revidere årets begivenheter når jeg skal lage bok om Nabolagshemmeligheter. De åtte ukene deretter skal jeg til Andalucia, nærmere bestemt Arcos de la Frontera, nettopp for å ta opp igjen og justere arbeidet med en ny bok, om Café Sting. Frøken astrologigenerator, for jeg ser for meg en passe moden og ugift kvinne, har forresten gitt meg en meget god idé for de neste fire dagene. At Ingemar er 12 år i dag fikk hun derimot ikke med seg (for det er ikke registrert). En steintøff gutt som lever opp til alle sine svenske navnefedre. Ingemar Stenmark, Ingmar Bergman. Men først og fremst Ingemar i Mitt liv som hund (av Lasse Hallström, på topp 10 av oppvekstfilmer sammen med bl.a. Jim & piratene, en annen svensk, av Hasse Alfredsson, som jeg nettopp fikk kopi av fra Eia’en etter hans mors begravelse – jeg har sett begge ca 5-6 ganger) og filmens bakgrunnsfigur, den eneste svenske bokseverdensmester i tungvekt, nemlig Ingemar Johansson. Foruten spurttrøya i Tour de France, som ingen Ingemar ennå har vunnet, tenkte jeg å spandere ei plate med Ingemars på ham + filmen han har fått navn fra. Foruten en grytidlig julepresang av større format, jf. katolsk feiring á la spansk/maurisk tradisjon i den andalusiske byen Arcos de la Frontera! Med Jámon Ibérico de Jabugo Cinco Jotas i stedet for fenalår, og Jerez i stedet for akevitt – hvilket betyr mindre for Ingemar.
dsc_0762.JPG